fbpx

Cercul Studențesc de NeuroȘtiințe

Cercul Studențesc de NeuroȘtiințe al Facultății de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca a fost înființat în anul universitar 2015-2016, cu sprijinul nostru. În fiecare marți la ora 20:00, cei pasionați de neuroștiințe pot participa în amfiteatrul albastru la o conferință susținută fie de către colegi de facultate pe o temă pe care și-o aleg din timp, fie de către lectori invitați din țară sau din străinătate.

Cursurile profesorului Florin Amzica de la Universitatea Montreal, Mihai Moldovan – Universitatea Copenhaga, Horațiu Stan – Neurochirurgie Cluj, Horațiu Rotaru – Chirurgie Buco-Maxilo-Facială Cluj, Cezar Login – Fiziologie Cluj, Bogdan Florea – Neurologie Cluj, Cosmina Bondor – Statistică Medicală Cluj au fost toate încurajări pentru comunitatea studențească FMV și reale bucurii spirituale pentru cei care vor să descopere domeniul fascinant al neuro-științelor.

Facem parte dintr-un proiect de responsabilitate socială: Demed Clinics și Cercul studențesc al FMV Cluj-Napoca s-au implicat cu un număr important de voluntari (20 din 25) în organizarea turneului caritabil al Orchestrei Mondiale a Medicilor din luna mai 2016, care a avut ca scop strângerea de fonduri pentru înființarea rețelei de telemedicină în epilepsie din România. Proiectul a fost inițiat de Cluburile Lions din Cluj și are ca scop creșterea accesibilității persoanelor cu epilepsie la diagnostic și tratament modern (detalii pe epilepsy.ro).